Gespot: roosvormig schepijs


IJssalon Amorino serveert zijn ijs op een wel heel bijzondere manier. Je krijgt geen gewoon bolletje op je hoorntje, maar een heuse roos van ijs. Inmiddels is deze trend overgewaaid naar meerdere landen, waaronder de Verenigde Staten, Engeland, Spanje en Duitsland. Hopelijk komt er snel een vestiging van ijssalon Amorino in Nederland, want dit roosvormige schepijs is een feest om te zien én te eten!

IJs roosje

Bij Amorino kun je kiezen uit drie een klein, medium of groot hoorntje. Je kunt zoveel smaken ijs kiezen als je wilt. De vitrine ligt vol met de meeste verrukkelijke smaken, zoals tiramisu, pistache, framboos, banaan, hazelnootchocolade, mango, dulce de leche en kokos. Het roosvormige schepijs is hun handelsmerk geworden.
IJssalon Amorino is gevestigd in de grote wereldsteden, waaronder Barcelona, Parijs, Milaan, New York, Londen, Berlijn, Dubai, Las Vegas en Seoul.

image003

Ben je benieuwd hoe ze bij Amorino een roosje van gelato op een hoorntje maken? In het onderstaande filmpje is te zien hoe ijscomannen dit voor elkaar krijgen. Het is verrassend dat zij met het aanbrengen van plakjes ijs zo’n prachtig effect kunnen creëren.

Laat de zomer maar komen!

IMG_1651

#gelato #amorino #Nice #France

Amorino Gelati

Cornetto

Follow
photos by: & ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *