Patisserie Belle Époque in Londen


Engeland staat niet echt bekend om haar mooie, verfijnde patisserieën. Daarvoor moet je toch echt naar Frankrijk of Italië. Echter, in zo’n grote stad als Londen is het haast niet voor te stellen dat er geen Frans georiënteerde patisserie zit. Belle Époque is er een van. Als je daar binnenstapt, waan je je echt even in een prachtige patisserie in Frankrijk.

Patisserie Belle Epoque

In Londen heeft Belle Époque drie vestigingen: een in de wijk Islington, een in de wijk Newington Green en een in het bekende warenhuis Selfridges in de Oxford Street. De vestiging in de wijk Islington is net een minimuseum. Als je in de etalage kijkt, zie je een rij prachtige gebakjes in de vitrine staan. Of je nu een bakliefhebber bent of niet; als voorbijganger kun je het bijna niet laten om een kijkje te nemen in deze patisserie.

Patisserie Belle Époque heeft zowel gebakjes en chocoladeproducten als brood en hartige lekkernijen. Voor een gebakje met vruchtenmousse, een chocoladetruffel of een saucijzenbroodje ben je hier dus aan het juiste adres. Alles ziet er zeer verzorgd en gedetailleerd uit. Ook aan de presentatie en de aankleding van de winkel is gedacht. De macarons en truffels worden in mooie doosjes gepresenteerd en de winkel straalt klasse en passie uit. Ook leuk: patisserie Belle Époque in Islington heeft een tearoom.

image005
image007
image009

image011

image013

image015

image017

image019

image021

Genieten maar!

image023

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *