Review: Magnum Pink & Black


Voor de zomer van 2015 heeft ijsgigant Magnum twee nieuwe ijsjes gelanceerd: Magnum Pink met frambozensmaak en Magnum Black met espressosmaak. De minivarianten van deze ijsjes zijn samen verpakt en vanwege de tegengestelde smaken kun je je keuze afstemmen op je mood. Heb je zin in een zoet en fruitig ijsje? Dan ga je voor de roze Magnum. Wil je koffie en een toetje in één? Dan is Magnum Black je beste vriend. Lees hieronder een review over de Magnum Pink en Magnum Black.

image001

De eerste indruk
In een doosje zitten 6 mini Magnums; 3x Magnum Pink en 3x Magnum Black. De verpakking ziet er stijlvol uit en de combinatie van roze, zwart en goud is erg chique. Dankzij het flapje kun je de Magnums eenvoudig uit het doosje halen. De zakjes waarin de Magnums Pink zitten, zien eruit als een snoepje. Echter, de zakjes van de Magnum Black zijn zo zwart dat je het je niet direct doet denken aan espresso, maar eerder aan bijvoorbeeld drop. Het maakt wel nieuwsgierig.

image004

image005

Magnum Pink
De Magnum Pink doet zijn naam eer aan, want niet alleen het zakje is roze, maar ook het ijsje zelf is voorzien van een roze parelmoerlaag. Meer girly kun je het niet krijgen. Onder die roze parelmoerglans zit een laagje melkchocolade verstopt. En dat proef je als je je tanden er in zet!

image006

Doordat de Magnum Pink gedipt is in twee lagen chocolade – melk en roze – heeft het een extra knapperige bite. De smaak van het ijsje is niet te zoet en niet te zuur. Het is goed in verhouding. De frambozenswirl bereik je pas na een paar happen, want deze zit vooral in de kern van het ijs. De combinatie van melkchocolade en frambozen is heel goed. Dit is echt een ijsje waarmee je je zelf in het zonnetje ziet lopen. Als je de mini Magnum Pink op hebt gegeten, zou je er zo nog een lusten. Door de fruitige smaak is het ijsje namelijk niet zo machtig.

image007

image008

Magnum Black
Als je de Magnum Black uit het zakje haalt, komt je al een lichte koffiegeur tegemoet. Het ijsje zelf lijkt erg op de Magnum Classic. Omdat er maar één laagje pure chocolade over het ijs zit, is een knapperige bite minder aanwezig dan bij de Magnum Pink.

image009

Wanneer je een hap neemt van de Magnum Black, lijkt de smaak in eerste instantie vrij bitter, maar al gauw komt er een heerlijke tiramisusmaak tevoorschijn. Hoe meer je ervan eet, hoe lekkerder het ijsje wordt. Hoewel er niet een heel duidelijk zichtbare swirl van espresso zit, heeft het ijsje wel een aanwezige koffiesmaak. Het ijs zelf heeft wat weg van mokkacrème. De pure chocolade waar de Magnum Black door omhuld is, lijkt extra puur en is wellicht te bitter voor mensen die daar niet zo van houden. Dit ijsje is zeer geschikt als toetje in plaats van koffie. In tegenstelling tot de Magnum Pink heb je aan één ijsje genoeg.

image010

image011

Een doosje met Magnum Pink en Magnum Black mini kost € 3,79.

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *