Cheesecakebeslag in een wafelijzer?!


Wist je dat je in een wafelijzer veel meer lekkernijen kunt maken dan je wellicht zou denken? Je kunt het zo gek niet bedenken of er staat een recept van op internet. Er bestaat zelfs een boek, genaamd ‘Will it waffle?’ met 53 creatieve recepten om te bereiden in je wafelijzer. Een aantal voorbeelden zijn brownies, churros, cinnamon rolls en quesadilla’s. Maar wat gebeurt er als je cheesecakebeslag in een wafelijzer bakt? Werkt dat ook?

Cheesecake wafel

Een cheesecake is altijd erg machtig. Het voordeel van een wafel is dat het juist luchtig en licht is van textuur. Wat dat betreft lijkt een zogenaamde ‘cheesecakewafel’ een geschenk uit de hemel. Om erachter de komen of een cheesecake in de vorm van een wafel echt een succes is, zal je het toch echt moeten uitproberen!

image003

image005

image007

En… het werkt! Cheesecakewafels zijn net als gewone wafels zoet en luchtig, maar hebben een volle en rijke smaak. Het is niet alsof je een hap cheesecake in je mond hebt, maar het heeft wel een lichte, romige cheesecakesmaak. Het is heerlijk in combinatie met vers fruit, zoals bosbessen, frambozen of aardbeien.

image009

image011

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *