About


Welkom op Bakery Sensation! Mijn naam is Joanne (23) en ik ben de eigenaresse van deze site.

Het idee om Bakery Sensation te starten, had ik al een hele tijd. Van 2010 tot 2014 heb ik een andere website gehad, genaamd ‘Lifestylesensation.nl’. Daar plaatste ik artikelen op die te maken hebben met lifestyle, zoals muziek, eten, mode en beauty.
Na verloop van tijd wilde ik me meer focussen op mijn studie voor banketbakker/patissier en omdat ik het schrijven zo erg miste, besloot ik Bakery Sensation te starten. Dankzij deze blog kan ik mijn passie voor de bakkerij en het schrijven van artikelen combineren.

De opleiding voor Zelfstandig Werkend Banketbakker heb ik vorig jaar afgerond. Afgelopen zomer ben ik geslaagd voor de éénjarige opleiding voor Patissier. Na het afronden van mijn studie ben ik als patissier aan de slag gegaan bij de patisserie waar ik een leerwerkplek heb gehad.
Alles wat ik meemaak en leer op mijn werk en tijdens masterclasses, gebruik ik als inspiratie voor Bakery Sensation.

Hopelijk vind je het leuk om mijn artikelen op mijn site te lezen! Ik zou het hartstikke leuk vinden als je een reactie achter zou laten!

Als je requests, opmerkingen of vragen hebt, kun je me een mailtje sturen. Onder het kopje ‘Contact’ staat mijn e-mailadres.

13411692_363629557094727_5112290831539079664_o

 

8 Comments

 1. Hoi Joanne,
  Een nieuwe sfeervolle site, maar nu over de lekkernijen die jij maakt! 🙂
  Veel succes met bakken en schrijven over je passie.

  Dat wordt smullen 🙂

 2. Hallo Joanne,
  Wat een leuke, gevarieerde site! Londen en Thaliand; banket, brood en ijs; luxe en praktische tips… Bijvoorbeeld het artikel over ingredienten vervangen en eiwit kloppen: heel handig. Holtkamp op Youtube, leuk.
  Succes met je studie enne… Wanneer verschijnen de Joanne-filmpjes op youtube?

  Groetjes van Annemarie (collega van je vader en moeder)

 3. Hallo Joanne,
  Dat je het leuk vindt je passies bakken en schrijven te combineren spat van het scherm. Je hebt weer een hele leuke site, een waardig opvolger van ‘Lifestylesensation.nl’. Ga vooral door met de dingen te doen die je leuk vindt en waar je energie uit haalt. Jij komt er wel.
  Groet,
  Gisela de Vogel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *