Patisserie Bubó in Barcelona


Frankrijk en België zijn echte patisserielanden, maar Spanje doet er zeker niet voor onder. Met name in de populaire stad Barcelona zijn een aantal goede patisserieën te vinden. De meeste patisserieën beschikken over een tearoom. Daar kun je onder het genot van een kopje thee of koffie een prachtig gebakje nuttigen.
Eén van deze patisserieën in Barcelona is Bubó. De producten zien er strak uit en het is duidelijk zichtbaar dat er veel aandacht aan het complete plaatje is besteed. Voor de echte patisserieliefhebber is een bezoekje aan Bubó zeker de moeite waard.


In 2005 werd Bubó geopend in Barcelona. Inmiddels heeft het in deze Spaanse stad 4 vestigingen, waaronder de Bubó Bar, waar je kunt ontbijten en lunchen. Ook is de patisserie de grens over gegaan met het openen van een winkel in Dubai en Abu Dhabi en onlangs nog in Tokio.

Bij Bubó in Barcelona zijn veel verschillende producten te koop: gebakjes, taarten, macarons, viennoiserie, bonbons en voorverpakte delicatessen, zoals noten of gedroogd fruit met chocolade.

Follow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *